Home > Informasi > Ayam Bangkok Wiring Kuning Super Asli (Original)
Ayam Bangkok Wiring Kuning Super Asli

Ayam Bangkok Wiring Kuning Super Asli (Original)

Ayam Bangkok Wiring Kuning Super Asli

Ayam Bangkok Wiring Kuning Super Asli – Ayam pendawaian cip kuning kuning super-asli Thailand tidak diragui. Sebagai bubur ayam terbaik dengan ciri khas bulu benang kuning, ia adalah sebahagian daripada warna ayam yang popular di mata aduan pemburu ayam.

Sesetengah bot lebih suka bulu kuning, jadi rujukannya adalah baik atau tidak kualiti pendawaian ayam kuning. Lebih dari itu, ayam cawan kuning Thai mempunyai kebesaran yang banyak orang tahu. Jika anda seorang kekasih ayam, anda akan tahu jenis ayam kuning ayam kuning.

Sudah tentu, semua penjual ayam Thailand utama sudah tahu jenis juara aduan kualiti ayam dan mempunyai kemahiran memerangi yang baik. salah satu aduan ayam bangkok yang konsisten adalah kabel ayam kuning.

Menghidupkan ayam Ayam bangkok sebenarnya sama seperti ayam bangkok dari Thailand. Keupayaannya sebagai burung ayam pasti tidak pasti teknik ayam ini. Oleh kerana itu, tidak lagi mengejutkan bahawa ayam adalah ayam yang paling popular.

Kerana keunggulannya, harga aduan bangkok / ayam ayam boleh mencapai berjuta-juta. Untuk aduan dari pencinta ayam / ayam, membeli ayam bangkok sebenar dengan kos berjuta-juta dolar tidak malang, kerana kualiti ayam bangkok yang asal sangat berkualifikasi.

Di samping itu, ayam bangkok juga termasuk beberapa jenis varieti yang boleh dipilih. Ayam bangkok ayam / ayam ayam yang berbeza-beza juga menyebabkan perbezaan fizikal dan watak setiap ayam bangkok.

Ayam yang dicirikan oleh bulu mentah dengan warna kuning keemasan yang indah menghiasi seluruh badan. Secara amnya, pendawaian kuning atau lain-lain penanda banner kuning ini mempunyai corak warna hitam asas dan penuh dengan kombinasi warna lain. Besarnya perjuangan juga dapat diketahui melalui penjelasan di bawah.

Ciri Ayam Bangkok Wiring Kuning Super

  • Ayam bangkok ayam berwayar mempunyai gaya pertempuran cepat dan sukar
  • Pukulan tepat di mata lawan dan sangat fokus
  • Mempunyai naluri membunuh yang tinggi
  • Cita-cita menyerang lawan dengan serangan besar-besaran
  • Ia cenderung untuk memukul lawan dengan tepat di bahagian penting lawan
  • Ketahanan ayam kuning sangat kuat dan dapat bertahan lama

Kelebihan Ayam Bangkok Wiring Kuning Super

  • Mempunyai teknik pertempuran cepat dan sukar. Pukulan mudah dan mempunyai naluri membunuh yang tinggi.
  • Pada tamparan yang sangat sukar, kerana gen-nya yang diwarisi.
  • Mempunyai naluri yang baik apabila anda memukul lawan anda. Kecenderungan untuk dapat bertarung betul-betul bertentangan dengan lawannya. Ini sangat jarang berlaku dalam jenis ayam lain.
  • Sangat sukar untuk dikalahkan.

Ini sedikit maklumat mengenai Ayam Bangkok Wiring Kuning Super Asli yang kami dapat memberitahu anda bahawa artikel ini boleh membantu sesiapa di antara orang-orang mendapatkan keluhan berkualiti terbaik tentang bangkok ayam dan boleh mendapat skor ayam hidup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *